Wonen

De woningen in het centrum van Weespersluis worden gelijk opgaand aan de voorzieningen ontwikkeld. Er komt een mix aan woningen in het centrum, waaronder huurappartementen. 

Hieronder een eerste impressie van de woonbuurten in het centrumgebied (aan deze tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend).

 

Hieronder vind je het Voorlopig Inrichtingsplan Openbare Ruimte (VIOR). Hierin staan onder meer de principes voor de inrichting van de openbare ruimte in het centrumgebied. Dit VIOR is ambtelijk goedgekeurd door de gemeente.

Inmiddels is ook het Definitieve Inrichtingsplan Openbare Ruimte (DIOR) goedgekeurd door de gemeente. Dit is een meer technische uitwerking van het VIOR.

Aan een VIOR en een DIOR kunnen geen rechten worden ontleend. Tot aan de daadwerkelijke aanleg van de openbare ruimte kunnen er nog (kleine) zaken worden aangepast.

0 bestanden geselecteerd: 

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen