Kinderdagopvang

Naar verwachting opent Kind & Co eind 2023 een kinderdagverblijf in Weespersluis. Het kinderdagverblijf komt in het Weespersluispark, tegenover de Brede School.

Op het kinderdagverblijf kunnen kinderen van 6 weken tot 4 jaar terecht. Er wordt gewerkt volgens een vaste dagindeling die de kinderen houvast geeft. Ook zijn er dagelijks verschillende momenten waarop er een activiteit uit het totaalprogramma Uk & Puk gedaan wordt. Kind & Co vindt het belangrijk dat kinderen leren om samen te spelen, rekening te houden met elkaar en dat ze alle ruimte krijgen om nieuwe dingen te ontdekken. De opvang gebeurt in kleine groepen. 

Meer informatie over Kind & Co lees je op hun website

Bekijk hier wat de plannen zijn voor het Weespersluispark en het kinderdagverblijf aan de rand van het park:

Reageren op de plannen voor het Weespersluispark? Stuur je reactie naar info@lindaprojectondersteuning.nl. Een selectie van de reacties komt, zonder naamsvermelding, op deze pagina te staan.

Om het kinderdagverblijf aan de rand van het Weespersluispark mogelijk te maken, is aanpassing van het bestemmingsplan nodig. Naar verwachting stelt de gemeenteraad het bestemmingsplan op 10 februari 2022 vast.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via ruimtelijkeplannen.nl. Gebruik dan NL.IMRO.0457.BPWSKinddv-OW01 als zoekterm.

 

0 bestanden geselecteerd: 

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen