Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum Weespersluis maakt deel uit van het centrum van Weespersluis. De oplevering is voorzien voor september 2024. 

Huisartsenpraktijk WeespersluisHuisartsenpraktijk VechtrijkApotheek BallintijnTandartsen WeespersluisPodotherapie Beldlogopedie De Spraakwinkel en OREC (multidisciplinaire praktijk met fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, diëtiek en een (medische) fitness praktijk) zullen zich er allemaal vestigen.

Alle partijen hebben reeds een tijdelijke locatie elders in Weesp en zullen in september 2024 hun intrede doen in het gezondheidscentrum in Weespersluis.

Met de komst van het gezondheidscentrum krijgen de inwoners van Weespersluis uitstekende zorg en gemak onder één dak. Goed bereikbaar, dichtbij huis en midden in Weespersluis. De huidige en toekomstige bewoners kunnen zich nu al aanmelden en gebruikmaken van alle diensten.

Deze enthousiaste groep zorgverleners komt volgend jaar in het gezondheidscentrum van Weespersluis. Alle zorgverleners zijn reeds geopend op hun tijdelijke locaties in Weesp. Meer informatie is te vinden op

https://gezondheidscentrumweespersluis.nl/ 

Op de foto: Jorik van Toorenburg en Rogier Bokelman van OREC, Marijn Wegener van Tandartsen Weespersluis, Isa Thie van de Spraakwinkel, Katja van Oirschot van de apotheek, Fleurique Franke van Huisartsenpraktijk Weespersluis, Joost Clemens van Huisartsenpraktijk Vechtrijk, Mark Lemm en Myrthe Beld van Podotherapie Beld.

 

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
0 bestanden geselecteerd: 

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen