Tips voor nieuwe bewoners

Ben je net in Weespersluis komen wonen? Dan heten we je van harte welkom!

We wensen je veel woonplezier en geluk in Weespersluis.

Graag geven we je aantal praktische tips. Tips waar je als bewoner iets aan hebt, maar ook tips die ervoor zorgen dat je weet wat het inhoudt om in een wijk te wonen die nog niet helemaal af is, tips die te maken hebben met veiligheid, en tips die te maken hebben met gemeentelijke zaken. 

Klik in het submenu rechts op het onderwerp van je keuze.

We proberen de tips zoveel mogelijk actueel te houden en we proberen ook zo volledig mogelijk te zijn, maar mis je iets? Laat het weten aan Team Omgevingscommunicatie via project@weespersluis.nl

Bewoners van Weespersluis vinden elkaar ook in de Buurtkamer Weespersluis, een gezellige ontmoetingsplek voor alle bewoners van Weespersluis . 

Mocht je een melding willen doen over de openbare ruimte en daarover contact willen leggen met de GEM Bloemendalerpolder / Weespersluis of met de gemeente, dan ga je naar de pagina Meldingen openbare ruimte / contact.

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen