Proefverkaveling en vogelvlucht

Hier vind je de proefverkaveling van Weespersluis in de meest recente versie.

De proefverkaveling is in principe voor intern gebruik binnen ons GEM-team, maar we delen 'm graag met jullie om een algemene indruk te geven. In de uitwerking van elementen en deelgebieden worden vaak nog zaken gewijzigd. De proefverkaveling wordt enkele malen per jaar aangepast, waarin dan de wijzigingen van de afgelopen periode worden meegenomen. 

We delen deze concept proefverkaveling (versie 29 mei 2024) daarom alleen met jullie om een impressie te geven. Aan de tekening kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. 

Aan de hand van de indicatieve proefverkaveling hierboven, én de meest recente ontwerpen van de opstalontwikkkelaars is er een vogelvluchtafbeelding van heel Weespersluis gemaakt (september 2021). 

Leuk om te zien waar je woont of waar je komt te wonen! Pluk de afbeelding gerust van de site. Echter, aan de afbeelding kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
0 bestanden geselecteerd: 

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen