Introductie

Welkom op de infosite van Weespersluis!

Weespersluis is volop in aanbouw. Er gebeurt van alles: van het ophogen van de velden waarop de nieuwe woongebieden komen, tot het aanleggen van straten in buurten die al zijn gebouwd en het ontwerpen en het inrichten van parken. 

Op deze site vind je meer informatie over de uitvoering van de plannen: van de inrichting van de openbare ruimte tot aan informatie over de sluis. De site wordt regelmatig aangevuld met nieuwe informatie.

De kaart is het startpunt voor alle informatie die op deze site te vinden is. Klik op informatie-icoontjes in de kaart en je krijgt informatie over het aangeklikte gebied of onderwerp.

Niet alles staat al vast

Over veel plannen en aspecten rond de uitvoering vindt nog overleg plaats. Dat betekent dat niet alle informatie ook de definitieve informatie is. En over een aantal onderwerpen kun je in de (nabije) toekomst nog meepraten en ideeën aanleveren. Wat de status van een plan, tekening of ontwerp is, vind je op de betreffende pagina.

Automatisch op de hoogte blijven

Woon je in Weespersluis en wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuwe informatie? Meld je dan aan voor nieuwsberichten voor bewoners. Mail naar Linda van den Berg via info@lindaprojectondersteuning.nl. Meld daarbij in welk deel van Weepsersluis je woont. Dan krijgt je automatisch updates die betrekking hebben op jouw buurt.

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen