Speelplaats Waterrijk 4A3 opnieuw ingezaaid en ingeplant

ProfielfotoLinda van den Berg 23-05-2024 203 keer bekeken

Door de slechte weersomstandigheden is het ingezaaide gras bij de speelplaats van Waterrijk fase 4A3 niet aangeslagen. We hebben het gras om deze reden opnieuw ingezaaid en de beplanting aangevuld. Daarom is de speelplaats tijdelijk afgesloten.

De nieuwe beplanting en het nieuwe gras hebben enige tijd nodig om zich goed te ontwikkelen, zodat het gras ook bestand is tegen het gebruik waarvoor het bedoeld is. Daarom is de speelplaats tijdelijk afgesloten met hekken.

De verwachting is dat dit minimaal 5 weken zal duren. Zodra de eerste maaibeurt uitgevoerd kan worden en het gras sterk genoeg is, verwijderen we de hekken. We doen er uiteraard alles aan om de speelplaats zo snel mogelijk weer open te stellen voor de kinderen, maar we willen ook dat het gras de kans krijgt om te groeien. Nu maar hopen op groeizaam weer!

 

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen