Afwerking fietspad ten noorden van Waterrijk 4A3

ProfielfotoLinda van den Berg 23-05-2024 198 keer bekeken

Op dit moment werken we aan de afwerking van het fietspad ten noorden van Waterrijk 4A3. En daarbij vragen we de medewerking van bewoners!

Het fietspad aan de noordzijde van Waterrijk 4A3 nadert zijn voltooiing. De bermen zijn afgewerkt en binnenkort willen we daar graag gras inzaaien.

Om de bermen netjes te houden én het gras de kans te geven om te groeien, is het belangrijk om de berm ook netjes te houden. Dat lukt tot nu toe nog niet optimaal.

Daarom roepen we hierbij bewoners op om niet in de bermen langs het fietspad te parkeren of er doorheen te rijden. Daarbij is het verzoek om daar ook leveranciers, hoveniers en andere bezoekers op te wijzen.

Als we met zijn allen de bermen met rust laten, ziet het er -bij groeizaam weer- snel mooi groen uit.

Vast dank voor jullie medewerking!

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen