Herstel straatwerk Goudesteinlaan nummers 7 tot en met 14

ProfielfotoLinda van den Berg 17-05-2024 196 keer bekeken

Het straatwerk aan de Goudesteinlaan ter hoogte van de huisnummers 7 tot en met 14 moet worden hersteld. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf maandag 27 mei.

Het straatwerk wordt over de hele breedte vervangen, vanaf de bocht tot aan de parkeerkoffer. Dat is het rood gemarkeerde deel op het kaartje.

Het werk start op maandag 27 mei aanstaande vanaf 7.00 uur. Dr verwachting is dat het werk ongeveer twee dageen duurt, afhankelijk van de (weers)omstancigheden.

Bewoners van de Goudesteinlaan huisnummres 7 tot en met 14 kunnen tijdens de werkzaamheden alleen te voet de woning bereiken. Aan hen ook het vriendelijke verzoek om de auto voor 27 mei 7.00 uur de auto elders te parkeren. 

Het blijft overigens gewoon mogelijk om de straat uit te rijden via de huidige ontsluitingen.

Vast hartelijk dank voor de medewerking!

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen