Aanpassing speelplaats Lanenrijk 1B2 van start

ProfielfotoLinda van den Berg 14-05-2024 265 keer bekeken

Nu de weersomstandigheden het toelaten, starten we vandaag met de aanpassing van de speelplaats aan de Fort Uithoornstraat in Lanenrijk 1B2.

De speelplaats wordt deels opnieuw ingericht met een nieuw speeltoestel. Ook wordt een deel van de valondergrond en de bestrating vervangen door gras.

Het werk start met opruimwerkzaamheden, waarna er grondwerk wordt uitgevoerd. Voor het aanbrengen van de graszoden zijn we afhankelijk van de leverancier en gunstige weersomstandigheden. De graszoden moeten zich goed kunnen ontwikkelen en goed vastgegroeid zijn voordat de speelplaats kan worden gebruikt. Daardoor kunnen we niet exact aangeven wanneer de speelplaats opengesteld kan worden. 

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen