Herstel tijdelijke verharding (puinbaan) Waterrijk 5A1 west

ProfielfotoLinda van den Berg 15-04-2024 360 keer bekeken

De tijdelijke verharding, die ter hoogte van Waterrijk 5A1 west parallel aan de Vechtstroomlaan loopt, wordt op donderdag 18, vrijdag 19 en maandag 22 april aanstaande in drie fasen hersteld. Elke fase is op de betreffende dag gedurende de werkzaamheden afgesloten.

Werkzaamheden

De herstelwerkzaamheden van de tijdelijke verharding (‘puinbaan’) bestaan uit het egaliseren en het opnieuw in profiel brengen van de baan. Daarmee is de tijdelijke verharding weer goed bruikbaar.

Fasering

De werkzaamheden vinden in drie gedeelten plaats: één fase per dag. Er wordt gewerkt van oost naar west. Het blauwe gedeelte wordt op donderdag 18 april aangepakt, het gele gedeelte op vrijdag 19 april en het rode gedeelte op maandag 22 april. We houden een kleine slag om de arm voor wat betreft de planning. Deze kan, bijvoorbeeld door slecht weer, een dag uitlopen.

Verzoek aan bewoners

Aan de bewoners, die aan de Vechtstroomlaan wonen waar de werkzaamheden gaan plaatsvinden, is het verzoek om:

  • Vóór aanvang van de werkzaamheden afval, restmaterialen, restpartijen tuintegels, plantmateriaal en andere spullen uit de openbare ruimte te verwijderen.
  • Auto’s op de dag van de werkzaamheden niet voor de deur, maar elders te parkeren en het werkvak helemaal vrij te laten.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Nieuwe tijdelijke ontsluiting naar Bloemendalerpoldersingel

Vanaf nu is het mogelijk om gebruik te maken van de nieuwe tijdelijke route naar de Bloemendalerpoldersingel. Deze loopt van de Elsenburglaan via de locatie van de speelplek richting de Bloemendalerpoldersingel. De route is uitgevoerd in een tijdelijke verharding en kan worden gebruikt door voetgangers, fietsers en automobilisten. Uiteraard het verzoek aan alle weggebruikers om goed op elkaar te letten. Speciaal aan de automobilisten het verzoek om de snelheid op tijdelijke wegen zeer te matigen.

Vragen en informatie

Vragen over het werk kunnen worden gesteld via project@weespersluis.nl.

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen