Kruising Landscronerlaan / Muiderslotlaan binnenkort twee dagen dicht

ProfielfotoLinda van den Berg 27-02-2024 498 keer bekeken

Op donderdag 29 februari en vrijdag 1 maart is de kruising Landscronerlaan / Muiderslotlaan afgesloten voor autoverkeer in verband met bestratingswerkzaamheden.

Aanstaande donderdag en vrijdag zijn er bestratingswerkzaamheden op de kruising Landscronerlaan / Muiderslotlaan. Daarom is de kruising afgesloten voor autoverkeer.

Fietsers en voetgangers kunnen over het trottoir de werkzaamheden passeren. Bewoners die met de auto hun woning willen bereiken, kunnen gebruik maken van de Bloemendalerpoldersingel en de Fort Abcoudestraat.

De verwachting is dat de kruising op vrijdag 1 maart aan het eind van de dag weer open is. We begrijpen dat deze werkzaamheden hinder tot gevolg kunnen hebben. We proberen het werk zo snel mogelijk uit te voeren. Bij voorbaat dank voor jullie geduld en begrip! 

Eventuele vragen over de werkzaamheden kunnen gesteld worden via project@weespersluis.nl

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen