Lanenrijk 1B2: Mini-containers tijdelijk op andere plek, en tijdelijke fietsverbinding

ProfielfotoLinda van den Berg 31-08-2023 670 keer bekeken

Inmiddels zijn de werkzaamheden gestart die moeten leiden tot een nieuwe rotonde in de Leeuwenveldseweg en het definitieve uiterlijk van de Fort Veldhuissingel. Naast de maatregelen voor het omleiden van het verkeer, zijn er praktijkondervinderlijk nog enkele maatregelen extra genomen.

Opstelplaatsen containers tijdelijk elders

Omdat de Fort Veldhuissingel is afgesloten, is deze straat niet bereikbaar voor de vuilnisophaaldienst. Daarom is het verzoek aan bewoners van de Fort Veldhuissingel en een deel van de Muiderslotlaan om de mini-containers tijdelijk aan te bieden op de andere opstelplaatsen in de wijk, aan de Fort Uithoornstraat. Op de kaart bij dit bericht staat aangegeven waar de mini-containers geplaatst kunnen worden, afhankelijk van de plaats waar u normaal gesproken de container neerzet.

We beseffen dat dit betekent dat er meer bakken zullen staan op de opstelplaatsen aan de Fort Uithoornstraat, en dat dit hinder kan opleveren voor direct omwonenden. Daarom roepen wij jullie op om de containers zo kort mogelijk op de betreffende plekken te laten staan door ze, al dan niet via een afspraak met buren, zo snel mogelijk na het legen weer weg te halen. We snappen ook dat dit niet altijd mogelijk is. Echter, de nu gekozen oplossing is de enige optie die wij zien. Onze oprechte excuses voor eventuele hinder.

Tijdelijke fietsverbinding aan de zuidzijde

Aan de zuidzijde van Lanenrijk 1B2, tussen de oosstzijde van de Fort Heemstedestraat en de Leeuwenveldseweg, is er een tijdelijke fietsverbinding om te voorkomen dat fietsers via de bouwweg aan de noordzijde de wijk in en uit moeten. Deze fietsverbinding is een dezer dagen te gebruiken.

Beide maatregelen blijven van kracht zolang de werkzaamheden aan de rotonde Leeuwenveldseweg en de Fort Veldhuissingel duren.

Vragen?

Vragen over het werk kunnen gesteld worden via project@weespersluis.nl

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen