Werkzaamheden Bloemendalerpoldersingel Lanenrijk 2A2

ProfielfotoLinda van den Berg 15-06-2023 588 keer bekeken

Nog even en de Bloemendalerpoldersingel ter hoogte van Lanenrijk 2A2 is helemaal klaar. Binnenkort krijgt de weg zijn definitieve inrichting als fietsstraat. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, is het noodzakelijk dat de Bloemendalerpoldersingel wordt afgesloten.

Dicht van maandag 19 juni tot uiterlijk vrijdag 14 juli

Vanaf maandag 19 juni 2023 zal de Bloemendalerpoldersingel gesloten zijn voor fiets- en autoverkeer. Het gaat om de rijbaan en de parkeervakken vanaf de bocht nabij Fort Blauwkapelstraat 76 tot en met de brug.

De verwachting is dat de werkzaamheden circa 3 weken in beslag zullen nemen. Het voetpad voor de woningen langs blijft bereikbaar te voet.

Werkzaamheden en bereikbaarheid

Dit zijn de werkzaamheden die we gaan uitvoeren:

  • Herstelwerkzaamheden aan de goot, parkeervakken en trottoirs.
  • Het voorbereiden en aanbrengen van de asfaltverharding met klinkerstrook voor de fietsstraat

Het is mogelijk om de woningen te bereiken vanuit de Fort Blauwkapelstraat. De met rode pijlen gemarkeerde wegen zijn toegankelijk. Het geel gemarkeerde gebied is niet toegankelijk.

We realiseren ons dat de afsluiting en werkzaamheden tot overlast kunnen leiden. Dat is helaas onvermijdelijk. Wij rekenen op jullie begrip!

Vragen en informatie

Voor vragen en informatie kun je terecht bij Bea Copier van Team Omgevingscommunicatie. Zij is te bereiken via project@weespersluis.nl.

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen