Tijdelijke ontsluiting Lanenrijk 1B2 gereed en in gebruik

ProfielfotoLinda van den Berg 15-09-2021 645 keer bekeken

De tijdelijke ontsluiting tussen de Fort Veldhuissingel en de Leeuwenveldseweg is klaar.

Vanaf nu is het mogelijk om gebruik te maken van de tijdelijke ontsluiting in Lanenrijk 1B2. Nadat gisteren het asfalt werd aangebracht en vandaag de belijning, kon de weg vanmiddag worden vrijgegeven voor gebruik voor fiets- en autoverkeer.

Dat betekent dat bewoners niet meer via de bouwweg de wijk in en uit hoeven. Op de weg geldt een maximum snelheid van 30 kilometer per uur, zoals dat ook in de definitieve eindsituatie het geval zal zijn.

We begrijpen dat het verleidelijk is, zo'n mooi, nieuw, glad stuk asfalt. Het is echter niet de bedoeling om erop te skaten en te longboarden. Daarom hierbij nog even een bescheiden oproep aan ouders de kids daarop te wijzen. Dank voor de medewerking!

Het project Bloemendalerpolder / Weespersluis is een project van de GEM Bloemendalerpolder CV. Deze bestaat uit BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Groep. Voor de ontwikkeling van de Bloemendalerpolder werken zij nauw samen met de gemeente Amsterdam, de gemeente Gooise Meren, de provincie Noord-Holland, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Rijksvastgoedbedrijf.

 

 
Cookie-instellingen